Trekkercombinatie

Roet 3 & 33:
Dit betreft een trekker. MAN-truck 2-asser, laadvermogen van ongeveer 12 ton. Deze trekker kan met diverse soorten opleggers gecombineerd worden.
Deze trekker kan gecombineerd worden met een:
Twee-assige gesloten city-trailer waarvan de laatste as gestuurd is en de voorste as optrekbaar is. Schuifzeilen trailer met een lengte van 10,7 meter en een breedte van 2,5 meter. De inwendige hoogte van de laadbak is 251 cm. Deze city-trailer is voorzien van een schuifdak. Het laadvermogen is 22,1 ton. De city-trailer is standaard uitgerust met een kooiaap, 3-wiel aangedreven, met een hefvermogen van 2,5 ton.

Roet 19 & 35:
Trekker van Man-truck, 2-asser, laadvermogen van ongeveer 12,5 ton. Deze trekker kan met diverse soorten opleggers gecombineerd worden.
Deze trekker kan gecombineerd worden met een:
Drie-assige gesloten trailer waarvan de laatste as gestuurd is. Schuifzeilen trailer met een lengte van 13,6 meter en een breedte van 2,5 meter. De inwendige hoogte van de laadbak is ?? cm. Het laadvermogen is 31,5 ton. De trailer is standaard uitgerust met een kooiaap, 3-wiel aangedreven, met een hefvermogen van 2,5 ton.