Over Ons

Historie

Anton Roet heeft in de jaren veertig van de vorige eeuw het transportbedrijf opgericht. Hij is toen begonnen met het vervoeren van landbouwproducten. Vervolgens heeft zijn zoon Piet de onderneming voortgezet onder de naam Transportbedrijf P.C. Roet B.V. In die periode werd er voornamelijk bier getransporteerd in de regio Amsterdam en Alkmaar. Ook toen werden al bouwmaterialen vervoerd. Rond die periode is P.C. Roet Transport begonnen met het gebruiken van kraanwagens en bakwagens met meeneemheftruck.

Sinds 1994 is het bedrijf voortgezet door Erwin Stam. Van huis uit is Erwin carrosseriebouwer. Tijdens de aankoop van nieuwe vrachtwagens wordt dan ook veel aandacht besteed aan het ontwerp, de flexibiliteit en de kwaliteit.

In de laatste 20 jaar is het bedrijf sterk gegroeid. Vroeger kon je het aantal vrachtauto’s tellen op twee handen. Nu hebben we daar onze eigen handen en de handen van de collega’s voor nodig! Het bedrijf heeft een grotere en meer diverse klantenkring gekregen. Ook zijn wij met onze vaste klanten meegegroeid. Daarnaast hebben wij Kieft Transport Westzaan overgenomen, waardoor we weer een stukje zijn gegroeid.